Η Εφημερίδα ΕΥΡΥΤΟΣ λόγω κορωνοιού δεν θα σταλεί ταχυδρομικά. Θα μπορείτε να τη διαβάσετε μόνο στην ηλεκτρονική της έκδοση.  -  ΕΥΡΥΤΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020 (ηλεκτρονική έκδοση)  -  Καλό Πάσχα - Καλή Ανάσταση  -  Ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου Δομνίστας Ευρυτανίας για το θάνατο του Μανόλη Γλέζου  -  Ετήσιος χορός των χωριανών και φίλων της Σκοπιάς  -  Ψήφισμα για αείμνηστο Θανάση Παναγοδήμο  -  Το ΔΣ του συλλόγου μας εκφράζει τη βαθιά λύπη του για τον πρόωρο και τόσο άδικο θάνατο του μέλους μας Θανάση Παναγοδημο.  -  Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Δομνίστας σας εύχεται χρόνια πολλά, καλή χρονιά και υγεία!  -  Μνημόσυνο  -  ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ 15ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ  -  15η Γιορτή Τσίπουρου - Πρόσκληση  -  15η Γιορτή Τσίπουρου  -  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΚAΛΟΚΑΙΡΙ 2019  -  Εκδόθηκε η εφημερίδα του συλλόγου Μάιος-Ιούνιος 2019  -  Δήμος Καρπενησίου: Αγία Λαύρα 1821 - Δομνίστα 1942 [ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ]

Ετήσιος χορός των χωριανών και φίλων της Σκοπιάς
19 Φεβρουαρίου 2020
Καλό Πάσχα – Καλή Ανάσταση
19 Απριλίου 2020

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΜΝΙΣΤΑΣ
ΔΟΜΝΙΣΤΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο Δομνίστας Ευρυτανίας μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του συμβόλου της Εθνικής Αντίστασης Μανόλη Γλέζου, επίτημου Δημότη του τ. Δήμου Δομνίστας, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:
1) Να εκφράσει τα ειλικρινή συλληπητήρια του στους οικίους του.
2) Η καθιερωθείσα από την τοπική μας αυτοδιοίκηση κατ’ έτος κατά μήνα Ιούνιο εκδήλωση μνήμης της έναρξης του ενόπλου αγώνα, της εθνικής μας αντίστασης, προτείνεται όπως εφέτος να αφειρωθεί στον πρωτοπόρο της Μανόλη Γλέζο ,ο οποίος τίμησε κατά το παρελθόν την επετετειακή μας εκδήλωση(2001) συμμετέχοντας ως κύριος ομιλητής.
3) Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στην εφημερίδα μας (Ο ΕΥΡΥΤΟΣ) καθώς και στον τοπικό
έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

ΔΟΜΝΙΣΤΑ
30 Μαρτίου 2020