Η Εφημερίδα ΕΥΡΥΤΟΣ λόγω κορωνοιού δεν θα σταλεί ταχυδρομικά. Θα μπορείτε να τη διαβάσετε μόνο στην ηλεκτρονική της έκδοση.  -  ΕΥΡΥΤΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020 (ηλεκτρονική έκδοση)  -  Καλό Πάσχα - Καλή Ανάσταση  -  Ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου Δομνίστας Ευρυτανίας για το θάνατο του Μανόλη Γλέζου  -  Ετήσιος χορός των χωριανών και φίλων της Σκοπιάς  -  Ψήφισμα για αείμνηστο Θανάση Παναγοδήμο  -  Το ΔΣ του συλλόγου μας εκφράζει τη βαθιά λύπη του για τον πρόωρο και τόσο άδικο θάνατο του μέλους μας Θανάση Παναγοδημο.  -  Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Δομνίστας σας εύχεται χρόνια πολλά, καλή χρονιά και υγεία!  -  Μνημόσυνο  -  ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ 15ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ  -  15η Γιορτή Τσίπουρου - Πρόσκληση  -  15η Γιορτή Τσίπουρου  -  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΚAΛΟΚΑΙΡΙ 2019  -  Εκδόθηκε η εφημερίδα του συλλόγου Μάιος-Ιούνιος 2019  -  Δήμος Καρπενησίου: Αγία Λαύρα 1821 - Δομνίστα 1942 [ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ]

Ψήφισμα για αείμνηστο Θανάση Παναγοδήμο

Το ΔΣ του συλλόγου μας εκφράζει τη βαθιά λύπη του για τον πρόωρο και τόσο άδικο θάνατο του μέλους μας Θανάση Παναγοδημο.
29 Ιανουαρίου 2020
Ετήσιος χορός των χωριανών και φίλων της Σκοπιάς
19 Φεβρουαρίου 2020

Λαμία, 29 Ιαν. 2030

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΔΟΜΝΙΣΤΑΣ – ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Δομνίστας μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του Αθανασίου Χρήστου Παναγοδήμου, ο οποίος, επί σειράν ετών, διατέλεσε εκλεκτό μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και πρόσφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες , συνεδρίασε εκτάκτως και απεφάσισε ομόφωνα τα εξής:

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς τους οικείους του.
  2. Να παραστεί εκπρόσωπος του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία, που θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Δομνίστας στις 30-1-2020.
  3. Να διατεθεί χρηματικό ποσό στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου του χωριού μας, αντί στεφάνου.
  4. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα μας «Ο ΕΥΡΥΤΟΣ», καθώς και στην Ηλεκτρονικό Τύπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Pin It on Pinterest

Share This