Η Εφημερίδα ΕΥΡΥΤΟΣ λόγω κορωνοιού δεν θα σταλεί ταχυδρομικά. Θα μπορείτε να τη διαβάσετε μόνο στην ηλεκτρονική της έκδοση.  -  ΕΥΡΥΤΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020 (ηλεκτρονική έκδοση)  -  Καλό Πάσχα - Καλή Ανάσταση  -  Ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου Δομνίστας Ευρυτανίας για το θάνατο του Μανόλη Γλέζου  -  Ετήσιος χορός των χωριανών και φίλων της Σκοπιάς  -  Ψήφισμα για αείμνηστο Θανάση Παναγοδήμο  -  Το ΔΣ του συλλόγου μας εκφράζει τη βαθιά λύπη του για τον πρόωρο και τόσο άδικο θάνατο του μέλους μας Θανάση Παναγοδημο.  -  Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Δομνίστας σας εύχεται χρόνια πολλά, καλή χρονιά και υγεία!  -  Μνημόσυνο  -  ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ 15ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ  -  15η Γιορτή Τσίπουρου - Πρόσκληση  -  15η Γιορτή Τσίπουρου  -  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΚAΛΟΚΑΙΡΙ 2019  -  Εκδόθηκε η εφημερίδα του συλλόγου Μάιος-Ιούνιος 2019  -  Δήμος Καρπενησίου: Αγία Λαύρα 1821 - Δομνίστα 1942 [ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ]

Μεταφορά του αγροτικού ιατρείου στο νέο κτίριο

Εκδόθηκε η εφημερίδα του συλλόγου Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2019
30 Μαρτίου 2019
Δήμος Καρπενησίου: Αγία Λαύρα 1821 – Δομνίστα 1942 [ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ]
6 Ιουνίου 2019

Μια ευχάριστη είδηση είναι για όλους τους Δομνιστιάνους η μεταφορά του ιατρείου στο νέο κτίριο. Ήταν ένα σύγχρονο εξοπλισμένο ιατρείο, αλλά η μεταφορά του δεν γινόταν. Πολλά γραφειοκρατικά εμπόδια. Οι ενοχλήσεις της Τοπικής Κοινότητας δια του Προέδρου της κ.Νίκου Καρέτσου, ήταν πολλές προς τους αρμοδίους. Τα τελευταία τρία χρόνια, μπήκε σε αυτόν τον αγώνα, για να βοηθήσει και ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος, με επιστολές και συνομιλίες με τους υπεύθυνους.

Σε αυτό συνέβαλε και η επιστολή του συγχωριανού μας κ.Αντρέα Νταλιάνη (η επιστολή είχε δημοσιευτεί σε προηγούμενο φύλλο του Εύρυτου), προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου του Υπουργείου Υγείας, η οποία παρέπεμψε για έρευνα στο σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας, οι οποίοι επισκέφτηκαν το ιατρείο το φθινόπωρο που μας πέρασε. Έτσι “η ισχύς τη ενώσει” έγινε πραγματικότητα. Το ιατρείο μεταφέρθηκε στο νέο κτίριο!!!

Ευχαριστούμε τον κ.Παπανικολάου διευθυντή του Κέντρου Υγείας Δυτικής Φραγκίστας και την υπεύθυνη του Κέντρου κ.Μαρούλη.

Pin It on Pinterest

Share This