Μνημόσυνο  -  ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ 15ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ  -  15η Γιορτή Τσίπουρου - Πρόσκληση  -  15η Γιορτή Τσίπουρου  -  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΚAΛΟΚΑΙΡΙ 2019  -  Εκδόθηκε η εφημερίδα του συλλόγου Μάιος-Ιούνιος 2019  -  Δήμος Καρπενησίου: Αγία Λαύρα 1821 - Δομνίστα 1942 [ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ]  -  Μεταφορά του αγροτικού ιατρείου στο νέο κτίριο  -  Εκδόθηκε η εφημερίδα του συλλόγου Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2019  -  Βοήθεια για το κτηματολόγιο της Δομνίστας  -  Πρόσκληση - Αποκριάτικος χορός στο Αγρίνιο  -  Εκδόθηκε η εφημερίδα του συλλόγου Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2018  -  ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!  -  Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ  -  ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ 14ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΜΑΣ

Δήμος Καρπενησίου, Αγία Λαύρα 1821 – Δομνίστα 1942 [Πρόσκληση]
7 Ιουνίου 2018
76η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
17 Ιουλίου 2018

Και εφέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, γίνονται προσπάθειες αναβίωσης του πανηγυριού μας στις 20 Ιουλίου, εορτή του Προφήτη Ηλία. Για τον σκοπό αυτόν ήδη ο συγχωριανός μας Οδοντίατρος κ. Αθανάσιος Ηλία Παναγοδήμος πρόσφερε στο Σύλλογό μας το ποσό των χιλίων (1.000,00) ευρώ, η σύζυγός του Ευφροσύνη πέντε (5) χειροποίητες πίτες, ενώ η Αλέκα Καρέτσου θα προσφέρει χειροποίητα γλυκά.

Σύμφωνα με το καταρτιζόμενο πρόγραμμα μετά τον εκκλησιασμό θα προσφερθεί καφές, γλυκίσματα, ψητό αρνί, σαλάτες, κρασί στον αύλειο χώρο του Προφήτη Ηλία και στη συνέχεια μουσική–χορός, ώστε να ξυπνήσουν όμορφες νοσταλγικές αναμνήσεις στους παλαιότερους και στους νεότερους εμπειρία, γνώση και ενθουσιασμός, με σκοπό τη διατήρηση της παράδοσης και των εθίμων μας.

Pin It on Pinterest

Share This