Κι αν έβρεχε στη γιορτή τσίπουρου;

Γιορτή τσίπουρου 2015 – Στατιστικά στοιχεία
26 Οκτωβρίου 2015
Εφημερίδα “ΕΥΡΥΤΟΣ”: τεύχος Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2015
27 Νοεμβρίου 2015

Όπως θα έχετε ήδη μάθει οι περισσότεροι, η φετινή γιορτή τσίπουρου είχε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Ανανεωμένη και εμπλουτισμένη, στηρίχθηκε άψογα οργανωτικά και το αποτέλεσμα άφησε όλους τους επισκέπτες πλήρως ικανοποιημένους που αποφάσισαν να περάσουν το Σαββατοκύριακό τους στη Δομνίστα.

Μέχρι κι ο καιρός βοήθησε, όχι ότι δεν είχε κρύο (περίπου 6°C), αλλά ευτυχώς δεν μας έκανε την τιμή να βρέχει. Ακόμη και σε μια τέτοια περίπτωση όμως, η βροχή δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο για τη γιορτή μας. Κι αυτό χάρη σε μια ακόμη μεγάλη προσφορά του συγχωριανού μας, ιατρού Γιάννη Δημ. Μήτσου: αδιάβροχα τεντόπανα που μπορούν να καλύψουν ολόκληρη την έκταση της πλατείας στην περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες το απαιτήσουν. Η προσφορά του αυτή φυσικά “ασφαλίζει” και τις μελλοντικές εκδηλώσεις γιορτής τσίπουρου. “Βρέξει – χιονίσει” θα μπορούμε όλοι να τις χαρούμε μαζί!

Φυσικά, οι γενναιόδωρες προσφορές δεν σταμάτησαν εκεί. Όπως αυτή των προϊόντων κρέατος από τους Αφους Βρέκου, αλλά και όλες οι αντίστοιχες κινήσεις επαγγελματιών του χωριού μας (θα υπάρξει εκτενής αναφορά στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας), Συλλόγων γειτονικών χωριών και πλείστων συγχωριανών μας και μη, που συνέδραμαν ο καθένας με τον τρόπο του…

Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν δίπλα μας!

Pin It on Pinterest

Share This